sábado, 15 de enero de 2011

TORNEO DE FUTBOL 7 ORGANIZADO POR LA PBB DE MONTMELO

El día 16 de Octubre la amiga peña de montmelo nos invitó a uno de sus actos de su III aniversario.

Fue una mañana en la que se respiraba ambiente perico 100%, nos enfrentemos a los amigos de la peña de Montcada y de Montmelo, agradecer también a los miembros de la peña que dejaron el pabellón bien alto, lo menos importante es que acabemos ganado el torneo, lo importante fue el compañerismo entre pericos, pasar una mañana en blanc i blau. Lo que si quería destacar fue el gran torneo que realizo nuestro gran portero SERGI, estuvo a la altura de un profesional, paro todo lo que se le acercaba, la palabra para definir su actuación es; IMPRESIONANTE Esta es la crónica que nuestros amigos de Montmelo que escribieron del torneo:

El passat dissabte 16 vam organitzar un torneig triangular de futbol entre les penyes de Montcada i Reixac, Pericos Moteros, i els amfitrions, Pericos de Montmeló, a les instal·lacions del CEIP Sant Jordi.
El primer partit va començar puntualment a les 10:30h. Enfrontava l'equip amfitrió amb la PBB Montcada i Reixac. Entre els primers riures, i després de jugar dues parts de 15 minuts, el resultat final va ser de 0-3, a favor dels visitants.
El segon partit va enfrontar Pericos Moteros contra Pericos de Montmeló, i la cosa no va anar gaire millor per a la nostra penya. El resultat de 8-1 ens deixava tercers del torneig. I encara sort que en Javi va poder marcar el gol de l'honor!
El tercer i darrer partit el van disputar la PBB Montcada i Reixac contra Pericos Moteros. Els Moteros van fer valer la seva força i el seu gran porter, i van endur-se el torneig en guanyar el partit per 3-5.
En acabar el torneig, al voltant de les 12:30h, les dutxes (encara que amb només aigua freda!) van fer el seu servei, i vam concloure el matí amb un bon piscolabis envoltats d'un ambient 100% espanyolista, sense oblidar-nos del lliurament de l'obsequi a totes dues penyes convidades. Moteros, montcadencs i montmelonins, una seixantena entre jugadors i espectadors, vam gaudir com mai de futbol i tiberi.

No hay comentarios: